Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 16:44 1 749 21

Мъри: Феновете гарантират бъдещето на Левски! Кое не е прозрачно - не говорим като страхливците през Дунав

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • фенове-
  • бъдеще-
  • струмска слава

Привържениците са крайният жокер, който ще включим в тази кампания

Мъри: Феновете гарантират бъдещето на Левски! Кое не е прозрачно - не говорим като страхливците през Дунав - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред репортерите след контролата със Струмска слава, спечелена от "сините" с 3:0. Специалистът коментира бъдещето на клуба от "Герена" и пропаднаха сделка с "Юнайтед Груп", като се ядоса на въпрос за прозрачността.

"Футболисти, които нямат игрови минути, получиха игрова практика, както казваме. Доволен съм особено от първото полувреме, доволен съм от желанието, старанието, много от младите поиграха, въпреки че теренът пак беше замръзнал. Получи се добра тренировка мога да кажа. Провалената сделка? Не е приятно, когато дълъг период от време се чакат положителни решения за клуба, ще мислим тези дни каква ще е следващата стъпка на клуба. Все още нямаме идеи - когато имаме, предполагам, че ще се каже каква ще е следващата стъпка. Като клуб, каквото трябваше да свършим - чист клуб, успяхме да свършим, но ангажиментите и натрупвания, които са били отпреди, са извън нашите възможности.

Имахме идея да играем контролата, бяхме говорили по-рано със Струмска слава. Смятам, че от събота до събота като период не ни устройва като цикъл. Спокойно можехме да започнем да играем при по-високи температури и да играем по-често - в сряда и в събота. Сега играем от събота в събота, играем на леда. Доволен съм, че играчите играят, трябва да имат игрови минути и да поддържат спортна форма, за да не чувам после "ама аз от дълго време не съм играл". По време на тренировките надали има напрежение, иначе е нормално да има някаква обремененост, но тя ще се махне с победите. Когато побеждаваш, нормално е да спада напрежението и да ти идва повече увереност. Трябва да не допускаме грешки.

До един-два дни ще стане ясно каква ще е стратегията, на този етап нямам идея. При всички положенията, след като бяхме докарали нещата до една важна стъпка за българския футбол изобщо и за Левски, да станем нормален европейски клуб без данъчни задължения и собствен стадион, бяхме близо. Ще търсим нови хора, имаме спонсор, може и кампания да направим. До няколко дни ще обявим, ясно е, че всички левскари трябва заедно да сме в този важен момент. Всичко почти беше изчистено, оставаше най-важната стъпка, но няма да оставим нещата така. Тежко ще бъде, но трябва да се обединим и да представим план и стратегия. Естествено, нуждаем се от всеки левскар.

За лиценза не мога да ви кажа, г-н Ивков трябва да каже. Покриваме си всички текущи разходи, тази сделка твърде дълго се проточи. Имахме възможност да продадем някои играчи в западни отбори, предпочетохме да изчакваме, мислехме, че всичко ще свърши добре, не знаем какво повече да кажем и мисля, че не е редно повече да коментирам. Какво значи прозрачност? Кажи, не като всички страхливци да ми говориш пред Дунав. Имаш одит, няма сделка. Какво по-прозрачно от това? Предоставили сме каквото трябва. Това е прозрачна и тяхната компания е прозрачна. Конкретното ми кажете! И аз си задавам въпроси. Всички дългове на Левски ги има в текущото състояние на клуба, отваряйте и ги пускайте в медиите. Кое не е прозрачно? Да кажем. По-прозрачно от това няма.

Световна компания имаше интерес към Левски, официално накрая отказаха. С наши спонсори или собственост, винаги можем да разчитаме на подкрепата на левскарите. Левскарите си спасяваха клуба. Жокерът привърженици гарантира бъдещето на Левски! Умишлено търсим други решения, за да не поставяме нашите привърженици под напрежението да помагат допълнително. Достатъчно е да си купуват карти, фланелки, артикули и да присъстват на стадиона. Тяхната подкрепа е голяма! Привържениците са крайният жокер, който ще включим в тази кампания. Бъдещето не е толкова страшно. Голяма част от задълженията в момента не са лицензионни. Има някакво задължение, което е след 3-4 години.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДУБАЙЦИТЕ

    17 5 Отговор
    ИМ ДАЙ ДА КРАДЪТ И ЛЪЖАТ.

    Коментиран от #20

  • 2 Мимчят

    25 4 Отговор
    Помисли си Мъри,къде е проблема.Защо всички спонсори или желаещи да са собственици бягат.Дали проблема не е при вас.Може да има и скрите ваши цели,които впоследния момент поставяте.А то е черни каси и пари.Стига вече просихте ,като зеления клоун,от всички и от всякъде....

    Коментиран от #13

  • 3 Иво

    28 3 Отговор
    Големият син балон гръмна и показа че куц кон като Левски няма кой да купи. Спрете рекета към сините привърженици. Докога ще плащат заплатата на некадърника Сираков. Обявете фалит и спрете да се мъчите.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Трамвай

    23 2 Отговор
    Те феновете ще ви издържат до изнемога, а вие да се правите, че играете футбол и за парите на хората да сте на седмо място ибез победа осем девет мача, балъците скоро ще свършат
  • 6 ...

    27 4 Отговор
    МНОГО, МНОГО, АМА МНООГО НАГЪЛ СТАНА МЪРЛЮ
  • 7 пешо

    24 3 Отговор
    сините балъци да започват да събират пари

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    7 16 Отговор

    До коментар #7 от "пешо":

    Ами не са като крадливите чорбари-мошеници..
  • 9 Фактъ

    16 2 Отговор
    Сираков да излезе и да каже истинската причина . Ние я знаем , но нека той да я каже . Кой нареди Божков да поеме финансово отбора ? Кой нареди на Сашо Диков да предаде акциите на Сираков ? Кой ? Кой ?

    Коментиран от #10

  • 10 Aлфа Bълкът

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Фактъ":

    Е как кой? Истинските собственици на Левски, тоя е единия от двамата:

  • 11 гост

    21 2 Отговор
    Следващата "славна победа" ще бъде над "Устрем" Долна Диканя за срам на някогашния отбор сега именуващ се "Луески". Поне си сменете официалното име!
  • 12 Тома

    19 2 Отговор
    Само в селските първенства отборите се издържат от феновете.Смешници сте мъри
  • 13 От там да търси

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мимчят":

    Той зеления наркоман окраде много пари, да търсят от него и без това веднага изпълняват командите. От зеления зависи с кого ще играем, като каже и първенството може да напуснем!

    Коментиран от #14

  • 14 така е

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "От там да търси":

    Мач с цесекатата няма да има, играят с червени екипи и имат петолъчки в емблемите. Казах, иначе санкции до дупка и магнитски!

    Коментиран от #21

  • 15 Сандо

    9 1 Отговор
    След малодушието и предателството ви никога няма да сме заедно!
  • 16 абе то добре

    11 1 Отговор
    Феновете но и двамата имат проблем с един магнит.Яко са залепнали и едва ли им е до вас.
  • 17 ХАРПУНЕЦ

    9 1 Отговор
    И как го гарантират? Ще платят на НАП ли? Моля инфо
  • 18 Мъри

    6 1 Отговор
    Ти кажи взе ли си 70 000то юро и Грешката БЛАЖЕВИЧ кой ще я плаща?НЯМАМ ДРУГИ ВЪПРОСИ.
  • 19 фен

    7 1 Отговор
    Чака селтака да мине давност по делата срещу Цески,ама не е познал .Иска да лапа по 20 бона всеки месец от привържениците ! Нагльо ! В Сибир си тренирал вълци,ама тук играел на ЛЕД !?! Изобщо кой го доведе това просто човече в един клуб, който беше легенда ?
  • 20 Смешник

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДУБАЙЦИТЕ":

    Какво са откраднали бе я кажи.Или само рьсите измислици.
  • 21 Я съм си

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "така е":

    Пентаграми !!!
    Петолъчката е измислена за заблуда на овцете.