Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 20:00 2 922 6

Певица омая футболист за 15 дни

  • футбол

Ще има сватба

Сръбската певица Тамара Милутинович и швейцарският футболист Дарко Йевтич ще вдигат сватба. Халфът на Рубин Казан поиска ръката на любимата си навръх своя рожден ден. Уж тя му бе приготвила голямо парти, а всъщност той я изненада – падна на колене точно когато трябваше да духне свещичките на празничната торта.

„Можем и веднага да се вземем на някой остров, но нека вървим стъпка по стъпка. Ще направим купон, когато му дойде времето и сватбата ни задължително ще е три дни“, заяви сексапилната Тамара, която е на 29 и е само с година по-малка от бъдещия си съпруг.

Брюнетката разкри още, че двамата се запознали в Инстаграм, където той започнал да харесва нейни снимки и да ѝ праща съобщения. Отговорила на петото, а 15 дни след първата среща вече живеели заедно, пише "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    4 1 Отговор
    Каква изненада ! Певачица не певица!
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 2 Отговор
    Когато мъж е на колене пред жена - прави й предложение ❗
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 тервелчо за друго няма ли какво да ни

    5 1 Отговор
    цъкнеш освен за разголени киффллии поне 6-7 пъти на ден с цел да ни развратиш.
    Я нещо за разкрити долапчета и чекмеджета

    Коментиран от #6

  • 5 Аман бре

    4 0 Отговор
    От футболери,курволери,инфлуенсъри/ли и разните му сбърканяци в редакцията на ФаТки...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.