Last news in Fakti

20 Февруари, 2023 21:18 6 471 5

ЦСКА със сериозен трансферен удар

  • цска-
  • кареасо

Кареасо блести на "Армията"

ЦСКА със сериозен трансферен удар - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е водач във временното класиране на ефбет Лига. "Червените" имат 1 точка преднина спрямо Лудогорец след 20-ия кръг. За "орлите" обаче предстои много тежка визита срещу Левски. ЦСКА пък ще спори със Септември в 21-ия кръг, съперник, който е в долната половина на таблицата.

"Червените" играят много силно напоследък, а една от причините е страхотното представяне на Марселино Кареасо. Младият колумбиец бе с основна заслуга за "армейския" обрат срещу Берое на старта на пролетния дял на шампионата. А след това остави отлични впечатления с играта си и в защита, и в атака срещу Ботев Пд на "Армията".

23-годишният Кареасо може да се подвизава и като нападател, но в момента е основна част от халфовата линия на ЦСКА, която пък изглежда отлично за стандартите на българския футбол, когато в нея са Марселино и норвежците Хайндс и Линдсет.

Кареасо пристигна на "Армията" от Онсе Калдас (сред носителите на трофея Копа Либертадорес), с над 100 мача за визирания чуждестранен гранд. Не е изненада, че младият футболист се представя отлично в България. Параметрите по трансфера останаха конфиденциални, но може да се очаква, че ЦСКА ще прибере много по-голяма сума от бъдещ изходящ трансфер на Марселино спрямо вложената за закупуването му.

Привличането на млад играч с над 100 мача за чуждестранен гранд изглежда ще е голям трансферен удар за ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пешо КaнибалA

    0 5 Отговор
    Ъ?! Ко речи?!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    КЪСМЕТ ЦСКА

    Коментиран от #4

  • 4 Армеец

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вие господин Армеец ли сте?
  • 5 Литекс

    2 6 Отговор
    Браво ментата от лоич ! Успех към 3+2 титла ! Гг ВЕЛИКАН!