Last news in Fakti

1 Март, 2023 16:03 1 751 2

"Болен" мадридист "скочи" на ФИФА

  • реал мадрид-
  • фифа

Ронсеро счита, че от ФИФА въобще не са обективни

"Болен" мадридист "скочи" на ФИФА - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Недопустимо ингнориране на футболния подвиг на Реал Мадрид, на спечелването на 14-ата "бяла" купа в Шампионска лига/КЕШ. Не е нужно да сте завършили Харвард, за да разберете за какво става въпрос. ФИФА организира Световното, а Шампионска лига е на УЕФА. Наградите на ФИФА ни показват как Реал Мадрид бе игнориран. Най-добрата награда за мадридистите обаче е във витрината на сърцата им, където е неповторимата Четиринадесета", изригна известният журналист и привърженик на Реал Мадрид Томас Ронсеро.

От страниците на "АС", той изразява мнение, че ФИФА, чрез наградите си The Best показа голям двоен аршин, от който потърпевевш е настоящият световен и европейски клубен шампион и действащ първенец на Ла Лига Реал М.

"Вие забравихте за подвига на Реал", счита Ронсеро, относно ФИФА. Редица спортни експерти пък са на мнение, че треньор на годината сякаш повече заслужаваше да стане Карло Анчелоти, който изведе Реал М до 14-ата титла на европейски клубен шампион след поредица от драматични срещи, а не селекционерът на Аржентина Лионел Скалони, който ликува на Мондиала. Мадридистите като цяло пък имат претенции за подреждането в почти всички категории на наградите на ФИФА.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добърден

    1 4 Отговор
    Да се оплачат на арменския поп.
  • 2 Бял

    6 1 Отговор
    Правилно, важни са сърцата на феновете, а не измисленият катарски балон, който още утре ще се спука и ще го помним само като най-корумпираното световно