Last news in Fakti

18 Март, 2023 20:59 2 122 2

Ман Юнайтед предлага нов договор на Тен Хаг

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Тен Хаг спечели много суперлативи, тъй като продължава да се радва на значителен успех през първия си сезон начело на клуба

Ман Юнайтед предлага нов договор на Тен Хаг - 1

Тъй като собствеността на Манчестър Юнайтед все още е под въпрос, остава известна несигурност около клуба. Въпреки това, всички участващи страни ще одобрят нов договор за Ерик тен Хаг, независимо от резултата от преговорите за придобиване на клуба от семейство Глейзър.

Тен Хаг спечели много суперлативи, тъй като продължава да се радва на значителен успех през първия си сезон начело на клуба. През февруари той спечели първия трофей на Манчестър Юнайтед от шест години, вдигайки Купата на Карабао, докато "червените дяволи" продължават да се борят за спечелването на ФА Къп и Лига Европа.

Кандидатите засилват усилията си да купят Манчестър Юнайтед, като най-богатият човек във Великобритания сър Джим Ратклиф и представители, работещи за катарския шейх Джасим Бин Хамад Ал Тани, провеждат срещи тази седмица с висши хора от йерархията на Юнайтед относно следващите стъпки от процеса. Според Daily Mirror и двете страни са съгласни, че Тен Хаг е човекът, който ще върне миналата слава на "червените дяволи" и би бил готов да удължи тригодишния договор, който подписа през 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахахха

    0 9 Отговор
    Ако не се продаде клуба и да се сменят собствениците това недоразумение с голата глава няма да просперира,той е елементарен треньор с купена диплома или даже няма.Роналдо беше и е по добър играещ треньор от него.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.