Last news in Fakti

6 Април, 2023 14:53 990 0

Примамвали Моуриньо с оферта от 120 милиона евро

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • саудитска арабия-
  • ал насър-
  • ал хилал

Моуриньо вече е обсъдил офертата със своя екип, а вътрешните преговори ще продължат, въпреки че намерението на португалеца е да остане начело на Рома

Примамвали Моуриньо с оферта от 120 милиона евро - 1
Снимка: БГНЕС

Португалският треньор Жозе Моуриньо е получил оферта на стойност 120 милиона евро от Саудитска Арабия, твърди италианският вестник Corriere dello Sport.

Според информацията, предложението към настоящия наставник на римския Рома е за две години, по 60 евро на сезон и е дошло директно от ръководителите на саудитския футбол, за да оглави националния отбор на страната или клуб от ранга на Ал Насър и Ал Хилал.

Наскоро Ерве Ренар подаде оставка като старши треньор на националния отбор на Саудитска Арабия. По време на Мондиал 2022 тимът нанесе единствената загуба на бъдещия световен шампион Аржентина в груповата фаза.

Моуриньо вече е обсъдил офертата със своя екип, а вътрешните преговори ще продължат, въпреки че намерението на португалеца е да остане начело на Рома.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА