Last news in Fakti

20 Април, 2023 11:00 1 871 6

Саша Илич беснял в съблекалнята след мача с Левски: Така няма да стане!

  • саша илич-
  • цска-
  • футбол-
  • левски

"Червените" изиграха слаб мач и стигнаха до точката благодарение на вратаря Густаво Бусато, който спаси дузпа на Ивелин Попов в последната минута

Саша Илич беснял в съблекалнята след мача с Левски: Така няма да стане! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е бил бесен от поведението на своя отбор по време на дербито с Левски (0:0) в понеделник, пише "Тема спорт". "Червените" изиграха слаб мач и стигнаха до точката благодарение на вратаря Густаво Бусато, който спаси дузпа на Ивелин Попов в последната минута. Представянето на отбора бе безлично, като през първото полувреме той нямаше точен удар, а след почивката ситуацията също не се промени особено. Затова и след мача Илич сериозно се е накарал на отбора.

"С тази игра няма как да стане. Как да станем шампиони, ако играем по този начин".

Сърбинът е останал крайно разочарован от факта, че футболистите му са влезли в мача страхливо и е липсвала инициативност и поемане на отговорност. Това е попречило и за изпълняване на указанията, дадени от специалиста.

"За да се бориш за трофеи, трябва да играеш офанзивно", бяха думите на Илич още с идването му на "Армията". Нищо от това не се видя срещу "сините".

След двубоя сърбинът успя да сдържи нервите си и защити отбора си пред медиите, като се изказа доста премерено и дипломатично. В съблекалнята обаче той ясно е показал недоволството си и думите му към отбора са били критични.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цска

    3 1 Отговор
    а Сектор Г направиха Хулиганско сбиване
  • 2 ИНЖ

    5 0 Отговор
    Прав е да беснее, ама някой да обясни защо в паузата ЦСКА се подсили САМО с Хайнц??? Саша Илич изстисква максимума от наличните играчи, ама дали това ще е достатъчно за титлата???

    Коментиран от #5

  • 3 Булба67

    7 0 Отговор
    Ако беше ,,пуснал" българи и да им обясни на,сръбски" щеше да го разберат!
  • 4 Леля Гошо

    6 1 Отговор
    Те не могат да вържат повече от 2-3 паса, след което губят топката или я изселват безцелно напред, липсват им елементарни футболни умения, а на всичкото отгоре са чужденци. Такава сбирщина вероятно може да се състави и с български играчи.
  • 5 Левски 1914

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "ИНЖ":

    А на вас кой да обясни , че това е пристигналия от град Ловеч отбор обединен с Етрополе, а цска ФАЛИРА?
  • 6 Ветеринарен психолог

    2 2 Отговор
    При това сръбско менте ЦСКА няма един хубав мач.