Last news in Fakti

20 Април, 2023 13:00 1 036 1

Скаути на френски отбори гледали дуо на ЦСКА срещу Левски

  • дюкенс назон-
  • брадли де нойер-
  • цска-
  • футбол

Това са фланговият играч Брадли де Нойер и централният нападател Дюкенс Назон

Скаути на френски отбори гледали дуо на ЦСКА срещу Левски - 1

Скаути на френски отбори са наблюдавали двама футболисти на ЦСКА по време на дербито с Левски в понеделник. Това са фланговият играч Брадли де Нойер и централният нападател Дюкенс Назон.

Първият е обект на интерес от Брест, пише "kotasport.com", цитиран от "Тема Спорт". Този тим се бори за оцеляване в местния елит, като в момента заема 16-о място в класирането на Лига 1.

25-годишният нидерландец Де Нойер е основна фигура в състава на Саша Илич. До момента има 20 шампионатни мача, в които е вкарал 2 гола. Дюкенс Назон пък е водещият реализатор на армейците. Таранът се разписа 12 пъти в 23 срещи в Първа лига.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.