Last news in Fakti

21 Април, 2023 08:30 1 770 1

Филип Кръстев чака оферта от Левски

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • левски

Самият футболист има желание да продължи кариерата си на „Герена“

Филип Кръстев чака оферта от Левски - 1


Халфът Филип Кръстев може да остане в Левски и през следващия сезон. Според източници на „Мач Телеграф“ има 50% вероятност това да се случи, но и толкова – да си тръгне. Самият футболист има желание да продължи кариерата си на „Герена“.

Това беше потвърдено и от агента му, който разри, че полузащитникът очаква оферта от „сините“, след като се появиха информации, че той със сигурност ще напусне отбора през лятото, когато изтича договорът му за преотстъпване със „сините“. Припомняме, че Кръстев е собственост на белгийския Ломел, който е част от City Group, но на този етап клубът няма интерес да го върне, за да го използва.

Левски също иска да задържи Кръстев, но не на всяка цена. Много е вероятно да не остане бюджет за заплатата на халфа, след като се очаква претенциите му да са по-високи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    1 1 Отговор
    Ами след като всеки иска по високи пенсии и заплати,а има и инфлация,защо и Кръстев да не иска по висока заплата.Нормално е,а като не можеш да плащаш,фалираш.,,Или , или ,,,,,няма, трети път.