22 Април, 2023 20:03 4 052 12

Шок: Преди битката при най-тежките на Европейското, никой атлет не можа да надвие 88-килограмов младеж от България

  • карлос насар

Как ли ще се почувстват връстниците на Карлос, ако Херкулес отиде на първенство при младежите до 19 години?

Шок: Преди битката при най-тежките на Европейското, никой атлет не можа да надвие 88-килограмов младеж от България - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Европейското първенство по вдигане на тежести за мъже предложи любопитен прецедент. 18-годишният Карлос Насар от България спечели в Категория до 89 кг със световен рекорд в двубоя (395 кг) .

В следващите 3 категории не се намери тежкоатлет, който да вдигне по-голям двубой от младежа от Червен бряг.

Шампиони в Категориите до 96, 102 и 109 кг станаха представители на домакините от Армения. Те събраха съответно сбор от 377, 392 и 395 кг.

Така тежащият около 88 кг Карлос Насар можеше да стане убедителен шампион и в Категория -96. Да ликува със златото и при тежащите до 102 кг и да води люта битка за титлата на европейското с най-силния от 20-килограма по-тежките от Карлос атлети в Европа.

Остава да се проведе само състезанието в Категория над 109 кг. Е, в нея 18-ходишният и под 89 килограма Карлос едва ли би бил шампион.

Феноменален Карлос Насар на настоящото Европейско по вдигане на тежести. Не случайно е известен и като Херкулес.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    19 6 Отговор
    Насар е баш българин потомък на крали марко

    Коментиран от #6

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 2 Отговор
    Браво Късмет
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    роден е в Париж Франция на 18 Години е живее в
    Град Червен Бряг
  • 4 Вале-каро

    13 7 Отговор
    Спрете се журналисти! Спомнете си Наим Сюлейманов.Каквото и да кажете той бе Българин, от Българската школа
  • 5 Много ви

    8 4 Отговор
    Здраве, от “ джобният” Херкулес и още осем български щангисти, и един от КНДР , втигнали тежест, три пъти по-голяма, от собственото им тегло! Замълчете и се преклонете! Кое е велик рекорд! Факт!
  • 6 Реалист

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Чист българин викаш само името фалшиво:) що така бе асане:)
  • 7 Иван от Троян

    8 22 Отговор
    Всички медии гръмнаха Българина Карлос Насар ..... АЛООО 1-во Карлос е испанско-мексиканско име ,2-ро насар е турско име.Малко се информирайте БЪЛГАРСКО ИМЕ Е Ива,Петър,Георги ,Милен и т.н .Тази новина звучи като японеца Калоян Махлянов и т.н Той никога не е бил японец А е Българин.Имайте уважение към нашата страна.Заглавието трябва да е турския състезател с Български паспорт.Този никога НИКОГА няма да бъде БЪЛГАРИН.

    Коментиран от #8

  • 8 Пешо

    21 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иван от Троян":

    Важното е да се вее българският флаг. Треньорският щаб са българи. А колко наши спортисти печелеха медали за други флагове след 90-те?!!! Никой не пита каква народност са спортистите. Важен е флагът да е на 1во място на почетната стълбица!!! Сащ пък нямат народност защото кореняк народите са по резервати или избити. Но всички казват "американците, американците" а дори технологиите им са открити от чужденци

    Коментиран от #9

  • 9 Иван от Троян

    2 12 Отговор

    До коментар #8 от "Пешо":

    Щаба , треньори . обаче ,Човекът там някой си уж шампион НЕ Е БЪЛГАРИН .Така че не спорете.Спомнете си най важния ни БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК и се сетете за какво говоря ...............3-ти

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Един

    6 1 Отговор
    Баща му е ливанец. Затова Насар е фамилията. А майка му от Червен бряг. Кво ще кажете за черния италианец дето би на 100 метра? Баща афроамериканец и майка италианка. И издуха америте на 100 м.
  • 12 Ганьо простия

    3 0 Отговор
    Много сте зле тука Карлос от много малък е израснал в България Червен бряг знае български перфектно майка му е българка това как се казва е лично решение на родителите. Той е гордост за България. Заради такива хора като него България и химна ни се чува по света а не такива като вас палячовци.