27 Април, 2023 15:24 889 3

Сашо Везенков блести в Евролигата

  • баскетбол

Супер мач за Везенков

Сашо Везенков блести в Евролигата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Крилото Александър Везенков и съотборниците му от Олимпиакос поведоха с 1:0 победи срещу Фенербахче в четвъртфиналните плейофи на Евролигата по баскетбол за мъже.

Олимпиакос надделя над турския гранд със 79:68 (19:21, 18:14, 26:16, 16:17) като домакин в Гърция в първата среща от серията, в която ще се играе до три успеха от пет възможни мача.

Везенков блесна за гръцкия гранд с 19 точки, 6 борби и 3 асистенции за 28 минути игра. Сашо стана най-резултатният играч в мача.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво Сашо,

    5 0 Отговор
    само напред и нагоре, да печелиш борбите и нижеш тройки. И без контузии!!!
  • 2 реалист

    4 0 Отговор
    Добре ,че е този истински български спортист за да пишете нещо позитивно , защото ни заливате с крадливи политици и ,,,рви !!

    Коментиран от #3

  • 3 тоци

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "реалист":

    Погледнато реално си много прав от всички спортисти които нещо постигат в момента той е единствен с българско име ... Респект