Last news in Fakti

27 Април, 2023 15:29 1 355 1

Във врящия котел "Българска армия": Най-силната защита срещу най-силната атака

  • цска-
  • лудогорец

Задава се ключов мач във футболното първенство

Във врящия котел "Българска армия": Най-силната защита срещу най-силната атака - 1
Снимка: БГНЕС

Тази неделя от 20:15 часа, ЦСКА посреща от позицията на лидер Лудогорец в мач от 28-ия кръг на ефбет Лига. "Армейците" водят с 2 точки на "орлите". Този двубой може да е Рубикон в битката за титлата.

Любопитно е, че настоящият шампион е най-резултатният тим в ефбет Лига досега през сезона - 67 гола на сметката на "зелените". "Червените" пък са допуснали само 12 гола. Никой друг тим не е инкасирал по-малко попадения от старта първенството.

Така може да заключим, че в неделя футболен сблъсък ще си дадат най-добрата футболна отбрана в България и най-резултатното нападение. Трудно е да се прогнозира какво ще се случи на терена.

А по трибуните, шоуто е гарантирано. Секторите "А", "В", "Г" ще достигнат абсолютния си капацитет. Не е лоша идея, домакините от ЦСКА да помислят върху организация за продажба на "червени" билети за Сектор "Б" на "Армията", който по традиция е за гостите. Очаква се и привърженици на Лудогорец да подкрепят любимците си именно от Сектор "Б" на стадиона на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.