Last news in Fakti

8 Май, 2023 14:00 849 3

ПСЖ стартира преговори с Моуриньо

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • псж-
  • футбол-
  • лига 1-
  • серия а

Съветникът на парижани - Луис Кампос е провел разговори с агента на треньора Жорже Мендеш

ПСЖ стартира преговори с Моуриньо - 1

Френският шампион Пари Сен Жермен вече обсъжда името на треньора на Рома Жозе Моуриньо за заместник на Кристоф Галтие, твърди RMC Sport. Изданието пише, че съветникът на парижани - Луис Кампос е провел разговори с агента на треньора Жорже Мендеш.

Специалния не участва директно в преговорите, които е оставил на своя агент, тъй като е максимално концентриран върху края на кампанията с Рома. Източникът обаче твърди, че Моу проявява интерес към работата.

Кампос смята, че двукратният победител в Шампионската лига е перфектният кандидат да води ПСЖ от следващия сезон. Продължаване на договора на настоящия треньор Галтие е малко вероятно след ранните отпадания от Шампионската лига и Купата на Франция.

Моуриньо има договор с Рома до 2024-а година. Миналата година той изведе отбора до трофея в Лигата на конференциите, а този сезон италианците стигнаха до полуфиналите на Лига Европа. Те ще играят първия мач от полуфиналите срещу Байер Леверкузен в четвъртък.

Специалния върди, че се чувства много добре в Рома, но португалецът често прави намеци, че не е доволен от бюджета, който му отпуска клубното ръководство, и не може да изгради достатъчно боеспособен отбор, който да се бори успешно на няколко фронта. Със сигурност в ПСЖ Специалния не би имал подобни проблеми.

Италианските медии твърдят, че Моуриньо вече е отказал предложението на Челси да се завърне на „Стамфорд Бридж“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мяуриньо съм 🤡

    1 1 Отговор
    И рязaните карaбини ще довърша
  • 3 Да вземат

    0 0 Отговор
    Вили Вуцов 🐑 ,ще е шоу за милиони. Ники жадното за помощник.