Last news in Fakti

8 Май, 2023 22:00 1 549 8

Топузаков: Левски направи добра поредица и веднага започнаха да ни се режат крилата

  • елин топузаков-
  • левски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Надявам се да има и феърплей в оставащите мачове

Топузаков: Левски направи добра поредица и веднага започнаха да ни се режат крилата - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Елин Топузаков коментира загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив в мач от последния 30-и кръг за редовния сезон.

„Първо да честитя победа на Локомотив Пловдив. Това, което ние пропуснахме да отбележим като голове, Локомотив успя да вкара. Пропуските ни костваха точка или три. Не можем да реализираме гол“, започна той.

„Радостното е, че създаваме достатъчно положения, но имаше детински пропуски. Всичко е работа, усърдие и труд. Няма друг начин да се подобрим. В общи линии съм доволен. Влязохме в мача както трябва. Левски трябва да атакува и да търси победата всеки мач. Не обръщаме внимание на защитата“, продължи Топчо.

„Отсъствието на Кръстев и Краев се усети, тези, които влязоха да ги заместят, се раздадоха. Ще искам да видя амбиция и мотивация в погледите им. Надявам се да има и феърплей в оставащите мачове. Левски направи добра поредица и веднага започнаха да ни се режат крилата. Притеснен съм, че втори пореден мач нещо в играта на Левски не ми допада“, завърши Елин Топузаков.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трябва

    17 8 Отговор
    Трябва да се тури край на това! Всички ощетяват и се гаврят със синята народна лавина от Подуене. Съдиите в последните мачове, резервния съдия, НАП и то не от вчера и завчера, ма кой ли не!!! Ето сега и от отбора на пловдивския Локо. Откъдя накъдя?
  • 2 Тумори

    9 5 Отговор
    КОГА КАСКЕТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА РАЗСЛЕДВА ТАКИВА МАЧОВЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОТО ОТРОЧЕТАТА ДА СИ ГО ПОЛУЧАТ
  • 3 Д. Иванков

    5 1 Отговор
    Казал съм ви 1000 пъти: врътнете една жица на Боби Близнака и нещата ше се оправат. Имаме се с Баце, ако требва и аз и Йовов ше помагаме.
  • 4 Гадняри

    6 2 Отговор
    Гаднярите от НАП ще затрият Левски Вековен. О, Левски Вековен, теб обичам и желая!!!
  • 5 СиняРубашка

    16 6 Отговор
    синия балон се спука, тряссс
  • 6 Този

    13 0 Отговор
    Не знае какво говори! В общи линии бил доволен ,пък във втори мач нещо не му допада и бил притеснен...

    Коментиран от #7

  • 7 3.14К

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "Този":

    Така е когато прост човек се представя за умен!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.