Last news in Fakti

2 Октомври, 2013 14:30 1 040 0

Григор Димитров отпадна и на двойки

  • димитров-
  • двойки-
  • тенис-
  • робредо

Българинът и Робредо загубиха от Мареро и Вердаско

Григор Димитров отпадна и на двойки - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Григор Димитров приключи окончателно участието си на турнира в Пекин, след като заедно с испанеца Томи Робредо отпаднаха още в първия кръг от схемата на двойки след загуба от с 5:7, 7:6(5), 7:10 срещу Давид Мареро и Фернандо Вердаско.
 
Първият сет беше равностоен, но Мареро и Вердаско играха отлично на първи сервис и успяваха с лекота да спечелят своите подавания, а освен това спасиха единствения опит на българо-испанската двойка за пробив. Те стигнаха до четири възможности за спечелване на подаването на Димитров и Робредо, като в крайна сметка спечелиха едно от тях и взеха аванс при 7:5.
 
Вторият сет вървеше гейм за гейм до тайбрека, като двете двойки не успяха да стигнат до пробиви. Този път обаче Димитров и Робредо играеха по-силно при първи сервис, като спечелените разигравания бяха 21 от 24, а асовете - 5 срещу 2. Очаквано се стигна и до 7:5 точки в тайбрека.
 
Третият сет принадлежеше изцяло на испанската двойка, която стигна безпроблемно до победата след час и 34 минути на корта.  Така след като отпадна на сингъл в първия кръг Димитров приключи участието си в китайската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА