3 Октомври, 2013 16:52 716 0

Йоканович: Вутов скоро ще решава нещата

  • славиша йоканович-
  • антонио вутов-
  • левски-
  • а група

Мачът между Левски и Локо (Сф) е утре от 15:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”

Йоканович: Вутов скоро ще решава нещата - 1
Снимка: БГНЕС

„Доволен съм от Цонев и Антонио Вутов, затова те са в групата. И двамата са проект на Левски, който ние трябва да развиваме. Необходимо е известно време, но смятам, че Вутов скоро ще бъде готов, за да решава нещата”, каза треньорът на „сините” Славиша Йоканович на пресконференция преди мача с Локомотив (София) в петък.

„Локомотив разполага с много добър и опитен халф в лицето на Маркиньос. Ние трябва да внимаваме и с Гаел, който може да ни създаде неприятности. Противниците ни са тим, който се възползва добре от статичните положения и показва голям характер”, заяви сърбинът. Той сподели, че отборът му трябва да играе по-силно, отколкото срещу Слави в последния кръг, за да се надява на трите точки.

„Срещу Локомотив трябва да играем по-добре, отколкото срещу Славия. Ако играем по същия начин, ще ни е необходим късмет за трите точки. Срещу Славия не стояхме добре в тактическо отношение. Не очаквайте големи изненади в състава. Дори да има такива, те ще са малко”, завърши Йоканович.

Мачът е в петък от 15:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”. Ако Левски успее да победи столичните „железничари”, ще запише четвърта поредна победа в българското първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА