Last news in Fakti

17 Май, 2023 17:40 2 650 8

Тити Папазов със скандално разкритие за Ивков - поискал 1,6 млн. лева от Левски

  • тити папазов-
  • баскетбол-
  • футбол-
  • левски-
  • иво ивков-
  • станимир стоилов-
  • наско сираков-
  • борис касабов

Тити отговори на популярния журналист Борис Касабов

Тити Папазов със скандално разкритие за Ивков - поискал 1,6 млн. лева от Левски - 1
Снимка:

Константин Папазов отговори на популярния журналист Борис Касабов, който с обръщение до собственика на Левски Наско Сираков призова за връщането на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков на "Герена".

В публикацията си във "Фейсбук" Тити хвърли голяма бомба, правейки скандално разкритие за бившия изпълнителен директор на "сините". "Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга", написа Папазов.

Цялата публикация на Константин Папазов:

"Уважаеми, г-н Касабов. Всеки човек, обичащ Левски, може да Ви прости всяка глупост от любов към Левски!
Моля Ви, не намесвайте името на Бог! И Ви моля - не злоупотребявайте да говорите от името на всички левскари.
Г- н Касабов, къде бяхте между 1.04 и 08.04?
Защо тогава не проявихте това чувство на любов и загриженост към Левски? Имахте идеалната възможност с вашия огромен авторитет и опит да повлияете на любимия треньор да постъпи спрямо Левски разумно, отговорно и човешки! Левски го създаде като треньор и той нямаше никакво право да предава великия клуб! Защо тогава, уважаеми г- н Касабов, не направихте опит да вразумите Стоилов?
Защо сега разчитате на авторитета и любовта на Сираков към Левски да се самоунижи и затвори очите си пред едно предателство към него, не само към Левски?
Г- н Касабов, всички Ви помнят с две неща. Огромната Ви любов към Левски и легендарните Ви коментари от лудото американско лято. Много левскари Ви намразиха от коментарите Ви в предаването "Пред стадиона". Смятам, че не заслужавате това. Вие наистина много обичате Левски, но прочетете коментарите по повод изразените от Вас мнения!
Г-н Касабов, не само, че не вярвам във вашите инженерни способности, но и в психологически план не разпознавате хората. Предлагате на Сираков да се види и с Ивков, основният виновник за всички маргинални действия,човекът - разрушил тандема Наско и Мъри!
Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга.
Г-н Касабов, нито Вие, нито аз имаме експертиза относно изграждането и разрушаването на мостове.
А моста в Левски го разруши само един…"


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    23 2 Отговор
    Не взимам страна,ама Тити има интерес да е против мърито,щото го накара да плати едни пари за екипите.Мисля,че около 120 000 лв.Е как ще се помирят,няма начин..

    Коментиран от #2

  • 2 Цирка

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    Е пълен,ще си взема пуканки 🍿. Тити плати едно пари А негова грешка. Стоилов НЕ плати пари за негова грешка ,онзи защитник. Сираков НЕ плати негови пари за уволнението на екипа на Хубчев...Отделно разни криминални типове командват и лапат пари ,а други превеждат такива...
  • 3 Фен

    16 4 Отговор
    И това го казва Ревльото на които клуба плаща глобите за пътни нарушения.И ако не бяха Ивков и Мъри , никога няма да плати неустойката по договора с екипите.Само се прави на мъж, а си е обикновена Тита ревлата

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Мисля

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    Че и онзи Младежа го е хванал
    за ушите по отношение на екипите. Защото по младежки е по- изгодно за него...😃

    Коментиран от #7

  • 5 АБВ

    14 0 Отговор
    Тоя е мноооого отвратителен
  • 6 ТИТИ

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    А Стойлов съди Левски за 120 000 лева, големият Левскар, който целуваше емблемата на ЦСКА докато играеше за този отбор. А ТИТИ една стотинка не е взел от Левски.
  • 7 Мърльо

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мисля":

    Освен това първо трябва да платиш за екипите като сумата е била около 120 000 лева и после като ги продаде Левски да си вземе печалбата. А тогава Левски е нямал пари да закупи екипите, а не се знае дали е щял и да ги продаде. На Мъри му е лесно да сили обвинения. Що не каже че съди Левски за над 100 000 лв. Да каже за Блажевиц, Шеху, Костадинов и още .
  • 8 Алигатор

    5 1 Отговор
    Стоилов направи , като Люпко Петрович , избяга , точно преди мач с тирето . Заличил съм ги с дебелият молив .