Last news in Fakti

17 Май, 2023 17:22 2 384 3

Има резултат от детектора на лъжата в Локо (София)

  • локомотив софия-
  • детектор на лъжата-
  • футбол-
  • иван василев

Преминаването през теста с полиграф беше направено по инициатива на собственика на „железничарите“ Иван Василев

Има резултат от детектора на лъжата в Локо (София) - 1

Футболистите на Локомотив (София), които се подложиха на детектор на лъжата, са дали отговори, с които са се оневинили от появилите се обвинения срещу тях. Преминаването през теста с полиграф беше направено по инициатива на собственика на „железничарите“ Иван Василев.

Той поиска футболистите да се подложат на детектора на лъжата след поредицата слаби резултати, които накараха феновете да заподозрят отбора в участие в черно тото. Именно тези намеци от запалянковците на „железничарите“ накараха Василев да се откаже от финансирането на отбора след края на настоящия месец.

Заедно бизнесмена от клуба ще си тръгнат треньорите и футболистите на Локомотив, а „червено-черните“ вече разпродават част от активите си – осветлението на терена и феншопа.

Днес Локомотив (София) има насрочено Общо събрание на клуба, след което може да паднат много неизвестни около бъдещето на „железничарите“.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    7 0 Отговор
    Айдееее...сига ша доди Домусчиев, ша купи и тоз клъб и ша напрай от Лудугорец и Локото идин утбор. И така лека полека след 5 години Лудугорец ша имат свой, ултра, мега, гига, хипер стадион и вав софето! Кат играят вав турнирите на Еуропа-вав софето, кат играят думакински мачуве- вав лудогорието. Сичку ша е точну.
  • 2 Шоп

    2 0 Отговор
    Резултатът е ЕДНА БОЗА
  • 3 Реалност

    1 0 Отговор
    А Кирчо и Боби Михайлов кога на детектора