26 Май, 2023 10:30 1 102 2

Топузаков ще направи две промени в Левски за двубоя с Черно море

  • елин топузаков-
  • левски-
  • футбол-
  • черно море

Наставникът на сините ще заложи на изтърпелите наказания Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап за сметка на Патрик-Габриел Галчев и Кристиан Димитров

Топузаков ще направи две промени в Левски за двубоя с Черно море - 1

Треньорът на Левски Елин Топузаков ще направи две промени за днешния мач срещу Черно море. Наставникът на сините ще заложи на изтърпелите наказания Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап за сметка на Патрик-Габриел Галчев и Кристиан Димитров, пише "Тема Спорт".

Последните двама се представиха на ниво при успеха с 3:0 над Локо (Пловдив) в последния плейофен кръг, но днес ще седнат на пейката. Французинът бе измъчван през седмицата от болки във врата, но неразположението му е отшумяло и ще стартира срещу моряците. Топузаков не обмисля да прави други промени по състава си и ще заложи на същите изпълнители от "Лаута".

Треньорът на Черно море Илиан Илиев получи добри новини през седмицата. Той ще може да разчита на Виктор Попов. Десният защитник изтърпя наказание от две срещи. Възстановен за мача със сините е капитанът Даниел Димов, но той по всяка вероятност ще остане резерва. Опитният наставник отново ще направи рокада на върха на нападението и този път ще заложи на Атанас Илиев за сметка на Исмаил Иса. Първият донесе успеха на моряците в първия пролетен кръг с 1:0, когато Левски домакинстваше във Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    1 5 Отговор
    смело със съдията напред до победата.....

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "мучо":

    Ние да не сме МЕНТЕТО!