Last news in Fakti

26 Май, 2023 11:10 2 154 1

Салах: Напълно съсипан съм!

  • ливърпул-
  • мохамед салах-
  • висша лига-
  • футбол-
  • шампионска лига

Имахме всичко необходимо, за да се класираме за участие в Шампионската лига и догодина, но се провалихме

 Салах: Напълно съсипан съм! - 1

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах изрази публично огромното си разочарование от това, че мърсисайдци не успяха да се класират за участие в Шампионската лига през следващия сезон. След вчерашния успех на Манчестър Юнайтед над Челси тимът на Юрген Клоп загуби и математически шансове за класиране в топ 4. Минути след двубоя на „Олд Трафорд“ Салах използва социалните мрежи, за да се обърне към феновете.

„Напълно съсипан съм. Нямаме никакво извинение за това. Имахме всичко необходимо, за да се класираме за участие в Шампионската лига и догодина, но се провалихме. Ние сме Ливърпул и класирането за този турнир е абсолютният минимум. Съжалявам, но е твърде рано за някакви ободряващи или оптимистични публикации. Разочаровахме и вас, и себе си“, написа египтянинът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    2 0 Отговор
    Ами като паднахте от отбори под 10- ката хак да ви е.Биеш Ман юн.със 7:0 и после падаш от Брентфорд