Last news in Fakti

30 Май, 2023 06:30 1 556 0

Зюдтирол продължава да изумява и е много близо до Серия “А”

  • зюдтирол-
  • серия “а”-
  • пиерпаоло бисоли-
  • футбол-
  • бари

Играчите, водени от Пиерпаоло Бисоли, които стигнаха до плейофите за влизане в италианския елит още в първата си година в Серия “Б”, стигнаха до успех с минималното 1:0 в първия мач от полуфиналите

Зюдтирол продължава да изумява и е много близо до Серия “А” - 1

Отборът на Зюдтирол продължава да изумява и е много близо до класиране в класиране в Серия “А”. Играчите, водени от Пиерпаоло Бисоли, които стигнаха до плейофите за влизане в италианския елит още в първата си година в Серия “Б”, стигнаха до успех с минималното 1:0 в първия мач от полуфиналите.

Двубоят мина под знака на равностойната игра, като в 66-ата минута съдията не уважи претенциите на домакините от Зюдтирол за дузпа след като преразгледа спорната ситуация чрез системата VAR.

След това играчите на Бари натиснаха, но подобно на предходния плейоф Зюдтирол удари в заключителните минути, когато Матео Ровер в 92-ата минута засече центриране в наказателното поле и прати топката във вратата с удар с глава.

Реваншът между Бари и Зюдтирол е на 2 юни (петък) от 21:30 българско време. В другата 1/2-финална двойка ще играят отборите на Парма и Каляри, които ще се изправят в първия двубой на 30 май (вторник), а реваншът е на 3 юни (събота).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА