30 Май, 2023 07:30 897 3

Шави: Завръщане на Меси ще ни помогне, има още няколко години на високо ниво!

  • лионел меси-
  • шави ернандес-
  • футбол-
  • барселона-
  • псж

Лео може да играе на различни позиции: фалшива девятка, на крилото, по-навътре на терена и дори полузащитник, за да дава последният пас

Шави: Завръщане на Меси ще ни помогне, има още няколко години на високо ниво! - 1
Снимка:

Наставникът на Барселона Шави Ернандес коментира ситуацията около евентуалното завръщане на Лионел Меси на “Камп Ноу”. Бившият полузащитник е един от най-големите привърженици на идеята за завръщане на аржентинеца в тима и категорично опроверга различни спекулации дали това няма да се отрази негативно в определени спортно-технически аспекти на тима.

“Нямаме никакво съмнение, че негово завръщане ще ни помогне. Практически в тактическо отношение нищо няма да се промени. Лео може да играе на различни позиции: фалшива девятка, на крилото, по-навътре на терена и дори полузащитник, за да дава последният пас. Може би е позагубил от експлозивността си, но продължавам да мисля, че все още има няколко години на високо ниво,” заяви Шави.

Договорът на Лионел Меси с Пари Сен Жермен изтича след края на сезона и изглежда много малко вероятно той да остане във френската столица. Основните спекулации го свързват със завръщане в Барселона, но за целта каталунците трябва да намалят значително разходите си за заплати. Първи стъпки в тази посока бяха направени с освобождаването на двама от ветераните - Серхио Бускетс и Жорди Алба.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    1 0 Отговор
    А може и да връща топките отстрани
  • 2 цумбрум

    0 0 Отговор
    И к во ся?Меси ще си меси в "Барцелоната",ли??????
  • 3 Барса

    1 0 Отговор
    Алчния Меси предаде Барса.