Last news in Fakti

5 Юни, 2023 15:11 1 823 3

Григор Димитров ще търси рекорд срещу много тежък съперник

  • григор димитров-
  • тенис

Григор показа отлична форма и добро самочувствие

Григор Димитров ще търси рекорд срещу много тежък съперник - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"В момента чувствам, че никой не може да ме спре", каза Григор Димитров, цитиран от "Тема Спорт".

Гришо е 9:0 сета от началото на "Ролан Гарос" 2023.

Тази вечер Димитров ще играе срещу Александър Зверев (Германия) в среща от 1/8-финалите. Мачът е насрочен за 21:15 часа българско време и ще се проведе на Централния корт в Париж.

Григор е полуфиналист от другите 3 турнира от Шлема, а на червените кортове на "Ролан Гарос" никога не е влизал в 1/4-финалите. Тази вечер той ще преследва личен рекорд.

Зверев е действащ олимпийски шампион и 1/2-финалист от последните 2 издания на състезанието от Големия шлем във Франция.

Мачът се очаква директно по Евроспорт. Срещата изглежда непредвидима.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артилерист

    9 2 Отговор
    Успех, Гришо! Дано усещането ти се укаже вярно и след края на турнира.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Най вероятно да загуби в 3 или 4 сета.На това равнище ,което е в момента не може да играеш без добре разработен сервис.Хората имат специални треньори за този елемент,а Григор го е изучавал сам по турнирите.Шансовете му днес са около 30-37%,варират от това как ще изпълнява сервис и какъв Процент ще има на 1ви сервис.Всеки случай днешният му противник е мноооого ,ама мноого по приемлив от ГОспод Джока....Не съветвам да се гледа този мач от близки на Григор Димитров,които болеят за него със сърцето си!!!Да се помолим на съдбата ,зверев да прави мноого двойни грешки и Господ Джока напред И , Григор димитров след него!!

    Коментиран от #3

  • 3 Мим

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не съм сигурен дали Зверев ще прави грешки на първи сервис,но съм сигурен,че Гришо ще прави много и то двойни.Това си му е отличителна черта.Така и не се научи поне да не прави толкова двойни грешки....