Last news in Fakti

10 Юни, 2023 07:15 1 571 3

Станислав Генчев ще се опита да върне Тодор Неделев в Ботев Пд

  • станислав генчев-
  • футбол-
  • ботев пд-
  • тодор неделев

Както е известно, халфът премина през зимата в Лудогорец. Трансферът му бе изненадващ и шокира привържениците

Станислав Генчев ще се опита да върне Тодор Неделев в Ботев Пд - 1

Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станислав Генчев ще се опита да върне на “Колежа” Тодор Неделев.

Както е известно, халфът премина през зимата в Лудогорец. Трансферът му бе изненадващ и шокира привържениците. Той обаче така и не успя да се наложи при разградчани и по-често бе резерва. През пролетта Неделев записа едва 5 мача в елита, в които се разписа веднъж.

30-годишният полузащитник нееднократно е заявявал, че една от мечтите му е да играе на новия “Христо Ботев”. Именно това ще се опита да използва Генчев, както и добрите си отношения с Лудогорец, където бе старши треньор, за да вземе Неделев под наем.

Една от основните причини Тошко да напусне Ботев бе бившият треньор и доскорошен съветник на собственика Азрудин Валентич. Неделев на няколко пъти публично критикуваше босненеца, който вече няма нищо общо с клуба. Или поне това бе анонсирано от ръководството, което наскоро обяви на клубния сайт, че Валентич е приключил всякакви отношения с “канарчетата”.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ромуалдо

    0 3 Отговор
    Става за б група.
  • 2 Не не и не

    0 0 Отговор
    Не мерси... видяхме го .. да си го държат
  • 3 112233

    1 0 Отговор
    Неделев може да игра в Шампионска лига с Лудите, а този го иска в отбор, едвам оцеляващ....