Last news in Fakti

14 Юни, 2023 19:00 2 055 2

Берое се похвали с нововъведение за стадиона

  • футбол-
  • косачка-
  • стадион-
  • терен

С това клубът продължава да бъде лидер в България, поне що се отнася до поддръжката на спортната база! 

Берое се похвали с нововъведение за стадиона - 1

От днес Берое ще използва тестово най-модерната роботизирана косачка за трева Husqvarna Automower 550 Epos. С това клубът продължава да бъде лидер в България, поне що се отнася до поддръжката на спортната база!

Подобни машини се използват на редица европейски и американски стадиони и клубове като „Пари Сен Жермен“, „Тотнъм“, „Майнц 05“ и други. Роботизираните косачки работят със сателитен приемник и имат лесно менажиране и управление.

Те се ръководят безкабелно и чрез виртуални граници, като косят изключително прецизно. За първия по рода си тестови период за България машините ще бъдат използвани на Спортна база „Берое“! Клубът благодари на екипа на „Агроланд България“ и „TSL Company“, които са официален вносител на Husqvarna за България!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бероец

    6 3 Отговор
    Браво ! Честита нова придобивка! Все така да сме номер 1 във всичко и за напред!
  • 2 Ветеринарен психолог

    2 2 Отговор
    Ако не тестват податливостта на Кабаков ,този път ще изпаднат