Last news in Fakti

14 Юни, 2023 21:00 1 759 4

Левски иска над 1 млн. евро за Краев

  • андриан краев-
  • футбол-
  • левски

И така на "Герена" хипотетично могат да го изпуснат без пари

Левски иска над 1 млн. евро за Краев - 1

Левски иска да удължи договора на Андриан Краев, защото той е желан от чуждестранни клубове. Ако ново споразумение не бъде подписано, още през зимата полузащитникът ще може да избира в кой клуб да премине като свободен агент следващото лято. И така на "Герена" хипотетично могат да го изпуснат без пари, пише "Тема Спорт".

Ситуацията около Краев е следена от полския Видзев. В началото на годината пък дефанзивният полузащитник бе силно желан от унгарския Фехервар. За него дори имаше официална оферта в размер на 600 хиляди евро. Унгарците са били склонни да вдигнат мизата до 750 хиляди евро, но от "Герена" са пожелали над милион и затова в крайна сметка до сделка не се стигна.

Не е изключено при провал на задаващите се преговори между двете страни Левски да опита да продаде Краев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лафонтен

    3 7 Отговор
    Продава се за 30 милиона,толкова им трябват ако има кой да ги даде де.Може пък друг Диксън да се пръкне,кой знае.
  • 2 Гуцката

    1 4 Отговор
    Колко НАД !? 1, 2, 8... Питам за едни от Анадола и Пиринеите. Ако знаете къде са тези дестинации и какво се прави там по места съответно.
  • 3 Чики-Рики

    1 6 Отговор
    Видяла жабата, че подковават коня,и тя взела вдигнала крак!
  • 4 Булдог

    0 2 Отговор
    Само 1 млн, а направо 1млрд!