Last news in Fakti

17 Октомври, 2013 13:53 720 0

ЦСКА ще модернизира „Българска армия”

  • цска-
  • българска армия-
  • стадион-
  • цска завинаги-
  • александър чакмаков-
  • александър тодоров

ЦСКА няма намерение да се включва в проекта за съвместен стадион със Славия

ЦСКА ще модернизира „Българска армия” - 1
Снимка: БГНЕС

Столичният ЦСКА започва реконструкция и модернизация на стадион „Българска армия”. Това бе съобщено от изпълнителният директор на „червените” Александър Тодоров, който обяви, че е подписано споразумение за това с председателя на сдружение „ЦСКА Завинаги” Александър Чакмаков. 

„В понеделник подписахме споразумение между двете страни за изграждане на нови терени за децата, както и за модернизация на „Армията”. Радвам се, че има фенове на ЦСКА, които са готови със собствени средства да помогнат за изграждането на базите. Защото ако няма база, клубът не може да се развива по никакъв начин. Детско-юношеската ни школа е много „ограбена” от държавата. Факт е, че разхождат децата ни по различни терени в София, за да могат да тренират”, заяви Тодоров. От „ЦСКА Завинаги” обявиха, че няма да изграждат нов стадион, а ще реконструират стария в Борисовата градина. Първата и основна задача обаче ще е да се създадат терени за децата от детско-юношеската школа на най-титулувания отбор у нас.

ЦСКА ще се опита да промени и договора си с Министерството на младежта и спорта за ползването на стадион „Българска армия" и базата в Панчарево. Изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров заяви, че контрактът е неизгоден.

Той допълни, че ЦСКА няма намерение да се включва в проекта за нов стадион на „Овча купел”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА