Last news in Fakti

17 Октомври, 2013 15:46 739 1

Антони Здравков: ЦСКА не ме притеснява

  • антони здравков-
  • левски-
  • цска-
  • дерби

Капитанът на тима Станислав Ангелов заяви, че дербито с ЦСКА е мачът на годината

Антони Здравков: ЦСКА не ме притеснява - 1
Снимка: БГНЕС

„Нямам притеснения преди дербито. Не ми е за първи път да играя срещу ЦСКА. Нямам никакви притеснения от психологическа гледна точка, не съм стресиран, даже обратното”, заяви новият треньор на Левски Антони Здравков на пресконференция преди съботното дерби.

„Футболистите демонстрират настроение по време на тренировките. Надявам се в събота освен настроение, да демонстрират и характер. Тактиката на ЦСКА за мача не ни интересува. Ние ще играем за победата, което означава, че ще играем по-атакуващо. Нямаме здравословни проблеми в състава, надявам се всички да бъдат готови за събота”, каза още Здравков.

Той добави, че Левски е фаворит във всеки един двубой, без значение от противника.

„Това е историята на Левски. Този клуб винаги е бил фаворит, затова толкова го обичат хората”, добави Здравков.

Капитанът на тима от „Герена” Станислав Ангелов заяви, че дербито с ЦСКА е мачът на годината.

Днес стана ясно, че Георги Йорданов ще свири мача между „сини” и „червени”, който е с начален час 16:00. Арена на битката е Националният стадион „Васил Левски” в столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    mnogo iasno