Last news in Fakti

19 Октомври, 2013 18:46 1 716 1

Батков спира финансирането на Левски

  • тодор батков-
  • левски-
  • цска-
  • спира финансирането-
  • дербито
Батков спира финансирането на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Тодор Батков бе крайно разочарован от безобразната игра на своя тим и загубата с 0:3 от ЦСКА в дербито.

Шефът на синия клуб обяви, че спира финансирането, докато отборът не покаже резултати и също така се закани да наложи драстични промени.

"Спирам финансирането на първия отбор, докато не дойдат резултати", обяви ядосаният Батков на излизане от Националния стадион.

"Трябва да изгоним всички тези така наречени звезди, които се мислят за голяма работа. Ще се налагат млади момчета от школата, за върнем автентичността на нашия клуб. Не може само един Антонио Вутов да показва желание, а той е най-младият.

И също така всички ветерани трябва вече да си седнат на задниците и да си затварят устите, защото много ми дойдоха вече тези емоции, добави собственикът на Левски.

"Треньорите остават", каза още Батков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    vreme beshe