Last news in Fakti

22 Октомври, 2013 16:19 789 0

Номер 1 за септември: Срещу ЦСКА бяхме жалки

  • владимир гаджев-
  • левски-
  • септември-
  • цска

Само след дни двата столични гранда излизат един срещу друг в осминафинал за Купата на България

Номер 1 за септември: Срещу ЦСКА бяхме жалки - 1
Снимка: БГНЕС

Владимир Гаджев бе избран за играч на месец септември в родната „А“ група. Футболистът на Левски спечели приза за първи път в своята кариера. Наградата идва дни след поражението на „сините“ от ЦСКА с 3:0 във „вечното“ дерби.

„С игрите си заслужих тази награда, за което съм щастлив. Надявам се в бъдеще отново да получа наградата, но най-важното е отборът да се върне там, където му е мястото. След такава загуба няма какво да се каже. Положението наистина е тежко, все още се чувствам зле. Не само резултата, но и поведението ни на терена и играта ни бяха отчайващи. Надявам се да преосмислим това, което правим на терена и да изглеждаме по съвсем друг начин в следващите мачове. Не трябва да позволяваме да изглеждаме по такъв елементарен начин. Защото срещу ЦСКА бяхме жалки“, заяви Владимир Гаджев.

„Не изглеждахме като отбор в събота срещу ЦСКА. Не можем да изтрием тази страница от историята, тя остава – въпросът е какво ще правим оттук нататък. В първия мач за Купата на страната ще излезем пределно мотивирани. Ще искаме да докажем, че загубата е била просто плод на лош ден“, заяви халфът на Левски.

Само след дни двата столични гранда излизат един срещу друг в осминафинал за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА