Last news in Fakti

6 Юли, 2023 18:27 1 777 0

От ПСЖ обявиха втори звезден трансфер за деня

  • марко асенсио-
  • псж-
  • футбол

Испанският национал Марко Асенсио се присъединява към френския шампион с договор до 2026 година

От ПСЖ обявиха втори звезден трансфер за деня  - 1

От Пари Сен Жермен обявиха втори трансфер за деня след привличането на Милан Шкриняр. Испанският национал Марко Асенсио се присъединява към френския шампион с договор до 2026 година.

Подобно на бранителя, крилото също пристига като свободен агент, след като отказа да поднови изтеклия си договор с Реал Мадрид. Така за първи път в своята кариера 27-годишният играч ще се подвизава извън границите на своята родина. Асенсио записа общо 286 мача с 61 гола и 32 асистенции за "лос бланкос", с които триумфира три пъти в Шампионската лига. Освен това той е играл за родния си Майорка и Еспаньол. Освен това атакуващият футболист има 37 мача с екипа на Испания, в които се е отчел с 2 попадения и 13 асистенции.

Не е изключено до края на деня ПСЖ да обяви още някой трансфер, след като се знае, че клубът е договорил още Люка Ернандес (Байерн), Мануел Угарте (Спортинг), Канг Ин-Лий (Майорка) и Шер Ндур (Бенфика).


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА