Last news in Fakti

7 Юли, 2023 15:07 7 330 1

Григор Димитров показа характер

  • тенис

Димитров с реванш срещу Ивашка

Григор Димитров показа характер - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров често е упрекван, че не е най-големият биткаджия на корта. Григор загуби с 0:2 сета от Иля Ивашка на турнира в София миналата година.

Във втория кръг на Уимбълдън 2023 Димитров се изправи отново срещу Ивашка от Беларус.

Иля поведе с 3:1 гейма в първия сет и сигурно критиците на Димитров са били в екстаз.

Григор обаче взе 5 поредни гейма, затвори първия сет и после спечели чиста победа.

На фона на резултатите на мъжкия ни тенис през годините, Димитров е богатство. Да не е Джокович, но е най-добрият тенисист, който има България.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Единият се е играл в софия на твърд корт пред много недоброжелатели на Григор Димитров.Другият се игра на трева и се видя,че макар и играещ с не повече от 50% ,ГриГор е доста по-силен Тенисно от левашка!Ако бе играл с концентрацията от 1ви кръг Григор щеше да спечели ,като даде на ,Левашка 2-5 гейма в мача!