Last news in Fakti

8 Юли, 2023 08:20 2 489 5

Григор Димитров излиза срещу десетия в света в третия кръг на Уимбълдън

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • уимбълдън-
  • франсис тиафо

Срещата на корт №2 ще започне не преди 17:00 часа

Григор Димитров излиза срещу десетия в света в третия кръг на Уимбълдън - 1


Първата ни ракета Григор Димитров излиза срещу американеца Франсис Тиафо в третия кръг на Уимбълдън. Срещата на корт №2 ще започне не преди 17:00 часа, а на Gong.bg ще проследим всичко по-интересно от нея. Програмата на този корт започва в 13:00 часа, а преди Гришо да излезе на него, има два други мача.

Това са Петра Квитова срещу Наталия Стеванович и срещата между Стефанос Циципас и Ласло Джере.Не е ясно и дали дъждът няма отново да обърка програмата за утрешния ден, както вече се случи няколко пъти от началото на турнира.

Иначе това ще е трети сблъсък между българина и американеца, който в момента заема десетото място в световната ранглиста. До момента Григор Димитров има предимство от 2:1 успеха. Победителят в днешната среща пък ще се класира за осминафинала на Уимбълдън, където ще срещне някого между Алехандро Давидович Фокина или Холгер Руне.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бихте ли пояснили

    5 1 Отговор
    Как трети сблъсък - а досега са 2-1 резултатите....... аритметика???

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 12343211

    1 1 Отговор
    Успех.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бихте ли пояснили":

    Преди години,този Тиафо бе доста млад,доста напомпан .....На от там и зле психически.......В един мач,с Григор той се отказа и спаси Букмейкърите от голяма загуба на пари срещу мен.Върнаха ми залога след време,но мача го броят за спечелен от ГРИгор Димитров,но пари не плащат.Сега няма да се откаже,и вероятно ще спечели.Мача е на кантар....Ако е игрови...НО с предимство Тиафо,защото нашия ИГРАЕ И предпочита парата в Джоба,ако ме разбираш....
  • 5 Щукар

    0 0 Отговор
    Тази Наталия Стеванович много писка,като удря топките с ракетата си. Защо ми се струва ,че е съйгане?