Last news in Fakti

11 Юли, 2023 09:00 3 772 7

Ужасна вест: Ултрас уби 23-годишно момиче

  • футбол

Вандал почерни срещата Палмейрас - Фламенго

23-годишната фенка на Палмейрас Габриела Анели Марчиано е починала в понеделник. Черната вест беше потвърдена от близки на жертвата.

Младата жена е била ранена от парчета стъкло от бутилка, хвърлена от фен на Фламенго.

Габи Марчиано е ударена по време на сбиване между запалянковци на Палмейрас и Фламенго около стадион "Алианц Парки" в Сао Пауло в неделя. Тя чакала на опашка на касата, за да си купи билет за мача (срещата от бразилския шампионат завършва 1:1). Хвърлена бутилка е прерязала артерия и в много тежко състояние момичето е откарано с линейка в болница, където е оперирана. Преди часове обаче губи битката за живот.

Полицията идентифицира 26-годишният Леонардо Фелипе Ксавие Сантяго като заподозрян за смъртта на младата жена. Той е арестуван, предава БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей затова...

    10 5 Отговор
    ...не ходя на мач,а си го гледам с кеф,с биричката в ръка и пуканки пред тв...

    Коментиран от #2

  • 2 Доротея

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ей затова...":

    А защо изобщо трябва да ги гледаш!? Отдай се на по съществени занимания и развлечения! Голяма работа, ако въобще няма ритни топка! Футбола бе на времето!

    Коментиран от #4

  • 3 Тошко Шаранчето

    2 3 Отговор
    Ултрасите на ЦСКА са от същото котило при нас. Опасни и въоражени. Бият жени, деца, кучета, котки, всичко, което им падне пред очите.

    Коментиран от #5

  • 4 млад тук и сега

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Доротея":

    БРАВО ДОРОТЕЯ!!!!!!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ултратъпанари

    1 0 Отговор
    Някой прибира парите от залозите, а тия спонсори се трепат. Ми да продължават.