11 Юли, 2023 11:15 1 676 2

Жесток бой между американци и канадци?

  • футбол

Футболисти се правят на боксьори?

Жесток бой между американци и канадци? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Масов бой си устроиха играчите на САЩ и Канада след мача от четвъртфиналите на турнира на зона КОНКАКАФ Голд къп", пише "Марка", предава БТА.

В Испания твърдят, че след последния съдийски сигнал играчите на двата отбора са спретнали масово сбиване в съблекалнята.

Визира се, че американски играчи са подбудили свадата. Охрана и треньорските щабове на националните отбори обаче са се намесили и са разделили биещите се спортисти.

САЩ надигра Канада след изпълнение на дузпи и на полуфиналите ще срещне Панама. В другия полуфинал Ямайка ще играе с Мексико.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментаторски клишета

    4 0 Отговор
    Ще изчакаме и резултата от консултацията с ВАР, за да отсъдим по достойнство способността на нашите съюзници и партньори да решават по мъжки възникналите недоразумения.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.