Last news in Fakti

17 Юли, 2023 10:27 2 206 2

Разбра се какво ще струва на Red Bull да привлече Хамилтън

  • луис хамилтън-
  • фотмула 1-
  • спорт-
  • red bull-
  • mercedes

Във Формула 1 няма невъзможни неща и огромните амбиции на отборите, подплатени със сериозните им финансови възможности понякога успяват да изненадат феновете

Разбра се какво ще струва на Red Bull да привлече Хамилтън - 1

7-кратният световен шампион във Формула 1 Луис Хамилтън все още преговаря за новия си договор с Mercedes, но дали е възможно да поднесе голямата изненада и да премине в друг отбор? Във Формула 1 няма невъзможни неща и огромните амбиции на отборите, подплатени със сериозните им финансови възможности понякога успяват да изненадат феновете.

Но евентуален трансфер на Луис Хамилтън в Red Bull звучи като невъзможна задача, както за феновете на най-успешния пилот в историята на Формула 1, така и за тези, които подкрепят лидера на тима Макс Верстапен. Двамата водиха супер оспорвана битка за титлата през 2021 година и въпреки че Макс стана шампион в последните два сезона, сметките им далеч не са уредени.

Шефът на Red Bull Кристиан Хорнър също се изказа относно подобна сделка и даде да се разбере, че това ще е нещо изключително скъпо.

„За да можем да си позволим да наемем Луис и Макс едновременно, ще трябва да продадем базата – образно обясни Хорнър. – Но не сме мислили по тази тема.”

Все пак, Хорнър призна, че в миналото Хамилтън е бил разглеждан като пилот, който може да бъде привлечен в Red Bull, но уточни, че не става въпрос за последните сезони.

„Ясно е, че Луис е страхотен пилот – обясни шефът на Red Bull. – Надявам се, че той ще кара още много сезони. През годините имаше два случая, когато обсъждахме възможността той да се присъедини към Red Bull, но не става въпрос за скорошни събития.”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сто кила банани

    1 4 Отговор
    и нещо лъскаво............ А и черен Макларън заради ше..бе..ка................

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.