Last news in Fakti

20 Юли, 2023 07:30 1 978 0

Шоу и шест гола в първата контрола на Ливърпул (ВИДЕО)

  • ливърпул-
  • карлсруе-
  • футбол-
  • контрола-
  • доминик собослай-
  • алексис мак алистър

"Мърсисайдци" победиха Карлсруе с 4:2 като гост в първата си контрола в дебюта на Доминик Собослай и Алексис Мак Алистър с червената фланелка

Шоу и шест гола в първата контрола на Ливърпул (ВИДЕО) - 1

Ливърпул победи Карлсруе с 4:2 като гост в първата си контрола в дебюта на Доминик Собослай и Алексис Мак Алистър с червената фланелка. Унгарецът излезе като титуляр и игра до края на първото полувреме, а аржентинецът бе на терена през втората част.

Ливърпул стартира на високо темпо и още в третата минута стигна до гол. Нунес бе изведен зад защитата. Той реши да подава вместо да стреля, но подаването му към Салах не беше добро. Египтянинът обаче успя да му върне топката и новата деветка на “червените” прати топката в мрежата. Малко по-късно гостите отново преодоляха вратаря на Карлсруе след удар с глава на Ван Дайк, но попадението не бе зачетено поради фал на бранителя.

В 20-ата минута стражът на Ливърпул Келъхър трябваше да се намесва, след като центриране на Щиндъл бе отклонено и топката отиваше към мрежата.

Германският тим изравни резултата в 39-ата минута с гол на Ларс Щиндъл. Карлсруе изненадващо поведе в резултата в 50-ата минута с гол на Себастиян Юнг.

Тимът на Клоп стигна до изравняване в 69-ата минута. Жота отклони центриране на Гомес към Гакпо, който се завъртя и прати топката в мрежата.

Ливърпул доминираше през втората част и към края търсеше нов гол. Нова комбинация между Жота и Гакпо не доведе до нов гол, тъй като вратарят се намеси. Последваха добри минути за домакините, но в самия край мърсисайдци стигнаха до победата.

Жота отбеляза два гола в рамките на минута в добавеното време. Първо той получи топката от Гакпо, разходи се през защитата на съперника и преодоля вратаря. Веднага след това той бе изведен от Мак Алистър и отново бе ефективен пред гола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА