Last news in Fakti

26 Юли, 2023 22:30 1 001 0

ПСЖ чака оферти от най-големите клубове в Европа за Мбапе, звездата мисли само за Реал Мадрид

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

Челси, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Интер и Барселона са показали ясно интереса си на ПСЖ, който предпочита да продаде Мбапе през този трансферен прозорец, отколкото да го загуби без пари следващото лято

ПСЖ чака оферти от най-големите клубове в Европа за Мбапе, звездата мисли само за Реал Мадрид - 1

Френският шампион Пари Сен Жермен вярва, че някои от най-големите клубове в Европа скоро също ще представят оферти за Килиан Мбапе. По-рано тази седмица се писа, че парижани вече са приели предложението от рекордните 300 милиона евро от Ал Хилал, но самият 24-годишен футболист не желае да заиграе в Саудитска Арабия.

Твърди се, че Челси, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Интер и Барселона са показали ясно интереса си на ПСЖ, който предпочита да продаде Мбапе през този трансферен прозорец, отколкото да го загуби без пари следващото лято. Самият футболист отказва да подпише нов договор и е заплашен да остане на резервната скамейка през целия нов сезон, ако остане на „Парк де Пренс“.

Според PA Sport, френският национал има желание да играе само и единствено за Реал Мадрид, като ПСЖ е убеден, че той се е съгласил да премине като свободен агент в испанския гранд през 2024-а година.

В същото време, Мбапе беше забелязан да присъства на тренировъчната база на ПСЖ, където си правеше селфита с привърженици, след като беше изваден от състава на отбора за турнето на клуба в Япония.

Le Parisien пък цитира нападателя с думите: „Аз съм много, много добре“, когато е бил запитан за своето състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА