Last news in Fakti

30 Юли, 2023 19:51 686 0

Рашфорд: Преди идването на Ерик тен Хаг мислех да напусна Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • маркъс-
  • рашфорд-
  • хааг

По-рано този месец нападателят подписа нов договор с клуба за 5 години

Рашфорд: Преди идването на Ерик тен Хаг мислех да напусна Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Маркъс Рашфорд призна, че е мислел да напусне Манчестър Юнайтед преди пристигането на мениджъра Ерик тен Хаг, предава БТА.

25-годишният английски национал заяви, че нидерландският специалист му е дал нужната свобода на действие, което се е оказало ключово за решението му да продължи да играе на "Олд Трафорд".

През миналия сезон, който бе първи за Тен Хаг като мениджър на Манчестър Юнайтед, Рашфорд вкара рекордните в кариерата си 30 гола във всички турнири. С тях той помогна на "червените дяволи" да завършат трети в първенството и да спечелят Купата на Лигата.

По-рано този месец Рашфорд подписа нов петгодишен договор с клуба.

"Преди да дойде мениджърът мислех за промяна. Във футбола това се случва, но винаги има причина. Неговото идване ми се отрази чудесно. Той ми даде свобода. В миналото бях с много статична роля и не можех да се насладя на играта. Аз съм такъв човек, че представянето ми влияе на настроението ми. А когато не съм щастлив, не мога да играя най-добрия си футбол", обясни Рашфорд.

В момента Манчестър Юнайтед се готви за старта на сезона във Висшата лига. Първият двубой на тима е на 14 август срещу Уулвърхямптън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА