Last news in Fakti

4 Ноември, 2013 11:24 1 031 3

БФС: Наистина съдията поряза ЦСКА

  • джугански-
  • цска-
  • тодоров-
  • грешки-
  • съдия

Шефът на съдиите призна, че е имало много грешки

Председателят на Съдийската комисия към БФС Никола Джугански призна, че реферите на мача Черно море - ЦСКА сериозно са ощетили армейците.

Джугански обяви, че най-много грешки е допуснал Станислав Тодоров, който беше главен съдия.

Както е известно, в тази среща бе отменен чист гол за ЦСКА, бе отсъдена съмнителна дузпа за Черно море, отделно от това изравнителното попадение за варненци падна след фаул, за който Георги Илиев от Черно море си призна след срещата, че е симулирал и не е имало никакво нарушение.

"Гледах мача и сигурно съм превъртял по няколко пъти всички ситуации. Много тежки моменти за решаване. Ако всяка една разгледаме отделно, то ние можем да намерим причини, и то обективни, за да застанем зад решенията на съдиите. Всички тези ситуации са във вреда на ЦСКА. Това е лошото", заяви пред "Канал 3" Никола Джугански.

"Свикваме утре Съдийската комисия извънредно, за да разгледаме съдийството на Тодоров. Така ще отговорим на "червените" претенции. Чух как Георги Илиев каза, че е излъгал съдията. Не съм говорил със Станислав".

"Ще се чуем с него. Не ми се иска да коментирам всяка ситуация поотделно, защото искам да чуя какво мислят колегите. За дузпата - има допир между Янчев и нападателя на Черно море. Достатъчно силен ли е контактът - ще решим утре", каза съдийският шеф.

"Като бивш асистент-съдия много ми се иска да оправдая асистентът за отменения гол на ЦСКА. Той обаче не беше на правилната позиция в конкретния момент. Беше изостанал. От неговата гледна точка Илиев е в засада, но не е ясно дали това е така. Ръката на бранителя не се брои, както знаете", добави бившият рефер.

"Ако предварителната информация, от която са се притеснявали в ЦСКА, при назначаването на Станислав за мача, беше потвърдена или пък ако бяхме получили сигнал, може би имаше вариант Тодоров да не ръководи двубоя", каза още Джугански.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    0 1 Отговор
    Тоя ми прилича на Орешарски.. за пари ще продаде всеки
  • 2 АНонимният

    1 0 Отговор
    Ейййййййй Големи мишки тез Чорбарчета бе паднаха и почнаха се крият под полата на майка си.....Представям си к'во ще стане , ако паднат от ЛЕВСкИ
  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    na chorbata pak sadiite vinovni.