Last news in Fakti

4 Ноември, 2013 16:00 699 0

ЦСКА няма да подава жалба срещу Тодоров

  • цска-
  • черно море-
  • жалба-
  • декларация-
  • станислав тодоров-
  • съдийска комисия

Основната причина е бързата реакция на Съдийската комисия към БФС, която се самосезира няколко часа след въпросния двубой

ЦСКА няма да подава жалба срещу Тодоров - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА се отказа от намерението си да подава жалба срещу главния рефер на вчерашния двубой срещу Черно море Станислав Тодоров, загубен от „армейците” с 2:1 във Варна. Основната причина е бързата реакция на Съдийската комисия към Българския футболен съюз, която се самосезира няколко часа след въпросния двубой. „Червените” имат претенции, че са били ощетени на няколко пъти от съдиите – най-вече при отменения гол на Апостол Попов, както и дузпата в полза на „моряците”.

Вижте и официалната декларация, публикувана на сайта на ЦСКА:

Дами и Господа,

ръководството на ЦСКА София взе решение да не подава жалба срещу главния арбитър Станислав Тодоров и неговата бригада, на мача с Черно море във Варна. Мотивът ни е свързан с факта, че съдийската комисия към БФС се самозезира, часове след края на въпросната среща.

Като основен фактор в първенството, нашият Клуб разчита на безпристрасността на комисиите, когато има случаи на ущърб от съдийско естество на един от двата състава, по време на даден двубой. Считаме, а и цялата ни спортна общественост видя, че на стадион „Тича“ вчера, ЦСКА бе грубо ощетен от определени отсъждания, които според нас и мнозина родни футболни специалисти, са изцяло във вреда на нашия отбор.

Ето защо настояваме и вярваме, че съответните наказания за главния и страничния рефер, са задължителни и неминуеми. За да подкрепим категоричното си становище, прилагаме запис на една част от решенията на Станислав Тодоров и Николай Христов, които доказват това.

04.11.2013г.                                                    ЦСКА София


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА