Last news in Fakti

13 Август, 2023 15:41 839 1

Килиан Мбапе поднови тренировки с първия тим на Пари Сен Жермен

  • мбапе-
  • псж-
  • лориен-
  • футбол-
  • разговор

ПСЖ направи реми с Лориен в първия кръг на френското първенство

Килиан Мбапе поднови тренировки с първия тим на Пари Сен Жермен - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен (ПСЖ) Килиан Мбапе поднови тренировки с първия тим на парижани, съобщиха от клуба, предава БТА. "След много конструктивни разговори между ПСЖ и Килиан Мбапе преди мача срещу Лориен беше решено футболистът да бъде върнат към тренировките на първия отбор", се казва в изявлението на клуба.

Пари Сен Жермен не успя да победи Лориен при домакинството си в първия кръг на Лига 1 в събота вечер и направи равенство 0:0. В състава на шампионите не бяха нито Мбапе, нито Неймар и Марко Верати.

Пред юни вестник "Екип" разкри, че Килиан Мбапе е отказал удължаване на договора си с ПСЖ и ще стане свободен агент през 2024 година, а по-късно играчът отбеляза в социалните мрежи, че възнамерява да прекара настоящия сезон във френския клуб. В отговор на отказа на Мбапе да удължи договора си, ПСЖ го извади от състава и го постави в трансферния списък.

24-годишният Мбапе е в Пари Сен Жермен от 2018 година. Той спечели пет титли на Франция и три пъти триумфира в турнира за Купата на страната. Нападателят изигра общо 260 мача за парижани, като отбеляза 212 гола и направи 98 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    3 0 Отговор
    То беше ясно че така ще стане, вчера им се смееше от трибуната.Човека си има качества и не се безпокои от някой камилар с петролни кладенци.