Last news in Fakti

14 Август, 2023 16:00 2 279 12

ЦСКА с позиция след погрома на "Българска армия"

  • цска-
  • футбол-
  • фенове-
  • позиция

Както е известно, "червените" се намират в изключителна игрова и резултатна криза, което отприщи гнева от привържениците на отбора

ЦСКА с позиция след погрома на "Българска армия" - 1

От ЦСКА пуснаха съобщение чрез своите социални канали, говорейки за състоянието за клуба. Както е известно, "червените" се намират в изключителна игрова и резултатна криза, което отприщи гнева от привържениците на отбора. В понеделник пък стадион "Българска армия" осъмна с нарязани греди по футболния терен, а също така имаше и надписи по вратите на съблекалните на арената на столичани.

Ето какво написаха от "Армията":

Преди два месеца завърши един много тежък сезон. Бяхме на предела на силите, дадохме всичко от себе си и бяхме много, много близо до целта. Психически и физически отборът достигна своя лимит. Някъде там между края на миналия и началото на този сезон не успяхме да намерим своя ритъм. Изглежда, че не успяхме да се съвземем от преживяваното изтощение и разочарование. Никой в клуба обаче от собственици, през ръководство, отбор и персонал не е очаквал толкова разочароващо начало на сезона. Абсолютно всеки един човек в клуба осъзнава, че не приляга на ЦСКА да изглежда по този начин и да се представя много под стандартите, установени през дългогодишната, славна история на най-великия български футболен клуб.

Причините са комплексни и се анализират внимателно. Всички ни боли от случващото се и ни е срам от продукцията. Това обаче е футболът и по тази причина е най-големият спортен феномен на света. Има върхове и спадове, но и в добро и лошо оставаме верни, защото това е нашият отбор, нашата страст, нашият дом. Именно затова не разбираме, не приемаме и категорично осъждаме опитите за саморазправа с футболисти, чупенето и оскверняването на собствеността на ЦСКА и всякакъв вид вандалски прояви.

Както не приляга на нас да ви разочароваме по този начин и да не сме на нужното ниво за вас – великата ни публика, така не приляга и на наши фенове да прибягват до подобни, агресивни действия. Бихме искали още веднъж да изтъкнем факта, че разочарованието в клуба е огромно и поемаме отговорност за резултатите. Но неведнъж сме били в криза и сме успявали да излезем по-силни. Ще го постигнем отново!


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стършел

    23 3 Отговор
    Стига с тези търтей да ни занимавате!
    Криза ли, не мога да тичат а камо ли да играят футбол. Пазели се да не се осакатят и да си провалят бъдещето. Големи заплати и се оплакват.
  • 2 Изгонете африканците

    21 2 Отговор
    и другите чужди некадърници! А този който ги купува на килограм,също да бъде изгонен от ЦСКА! Имаме достатъчно добри млади футболисти,заложете на тях!

    Коментиран от #5

  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 3 Отговор
    Вече Нямаме Истински Футбол а и Повечето зАПАЛЯНКОВЦИ И фЕНОВЕ СА Футболни Хулигани Същите не Ходя на МАЧ Да Подкрепят а да Създават Проблеми Побойща Чупят Пейки Стъкла Инвентар
  • 4 Стихотворението 1914

    8 2 Отговор
    Не се бави
  • 5 ...

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Изгонете африканците":

    Стига с тези клишета!
    Кои са тези футболисти?!
    Говорете с имена,не със заучени фрази...
    Ако имаше добри бг футболисти,нямаше да се дават пари за чуждестранни. Отбор,съставен само от бг играчи,трудно може да се класира в първата половина на А група и то ако събереш най-добрите.

    Коментиран от #9

  • 6 Сит

    8 4 Отговор
    За да бъде ЦСКА е нужен добър и трезво мислещ собственик,а не този неграмотен помак който е в момента .
  • 7 Хи хи хи

    9 8 Отговор
    Ха ха ха ха ха ха, прекръствай още едно селско отборче на цецка, че ха дано тогава едно от трите смешни цецеката да бие !
  • 8 Тодор

    8 6 Отговор
    Нищо не става и няма да стане от този ЦСКА.Може би и заради това, че се роди грешно, продължение на Литекс.
    Само недоумявам как е възможно някой да налива пари в подобна клоака.Едва ли мотивите му имат нещо общо с футбола и клуба.
  • 9 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "...":

    Точно
  • 10 менте

    11 8 Отговор
    Хаххаха излизат с 10 чужденеца с треньор от Сърбия с чуждо име в друг град това ако не е менте здраве му кажи менте-тире.
  • 11 Aлфа Bълкът

    9 5 Отговор
    Преди мача бях предвидил 4-ка за Лудогорец, ама изгонили някакъв там и сме се разминали само с тройка. Предвиждам още 5г подред Лудогорец да е шампион.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.