Last news in Fakti

8 Ноември, 2013 09:59 1 480 0

Стойчо Стоев: Горд съм с отбора

  • стойчо стоев-
  • лудогорец-
  • лига европа

Лудогорец завърши 1:1 с Черноморец и гледа спокойно към следващата фаза на турнира

Стойчо Стоев: Горд съм с отбора - 1
Снимка: БГНЕС

„Чувствам се горд, че съм треньор на един отбор, който е уверен в собствените си сили и който е уважаван в Европа”, заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев след равенството на неговия тим с украинския Черноморец (Одеса). „Зелените” събраха актив от 10 точки и си осигуриха прескачане на групите на Лига Европа, ставайки едва третия български тим, правил това.

„Надявам се пролетта да се представим добре. Бяхме напрегнати, но в оставащите два мача ще сме много по-спокойни. Надявам се по време на трансферния прозорец да вземем нещо класно”, каза настаникът на българските шампиони.

„Още не съм превключил на вълна ЦСКА. За мен беше важно да се представим добре срещу Черноморец”, допълни Стоев. В неделя разградчани гостуват на „Българска армия” в изключително важен мач от българското първенство.

„Мачът бе много труден, имахме и късмет. Още не можем да го осъзнаем и никой от нас не е вярвал, че минем групите на Лига Европа и ще се представим така достойно. Гледаме напред и се надяваме още повече да радваме България”, заяви играчът на Лудогорец Иван Стоянов.

„Мисля, че по възможно най-добрия начин защитаваме честта на българския футбол. Знаехме много добре, че Черноморец е дошъл в София, за да спечели мача, биейки се до последната минута. Мечтите са безплатни, а нашите мечти са големи. Имаме много енергия и желание, мотивирани сме”. Заяви изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА