Last news in Fakti

30 Август, 2023 14:00 2 123 6

Григор Димитров с първи думи след драматичната победа

  • тенис

"Страхотно е"

Григор Димитров с първи думи след драматичната победа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров стартира с изключително трудна победа Ю Ес Оупън 2023.

Димитров срази №115 в света Алекс Молчан с 6:7(9), 6:7(5), 6:1, 7:5, 7:6(9).

Димитров направи първия в кариерата си изобщо обрат от 0:2 до 3:2 сетa.

"Страхотно е. Чувствам тялото си добре, без болки. Това е доказателство за труда на всички, които ми помагат през годините. Няма много играчи на 32-33 години, които да играят в момента (на това ниво)", сподели Григор Димитров.

Хасковлията е на 32 години. Само Новак Джокович е по-възрастен от него в Топ 20 на ранглистата на АТП.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    0 0 Отговор
    радвай се че ония го убиха крампите

    Коментиран от #2

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дрън дрън та пляс":

    Не са крампи....Това първо!!Григор не бе играл от доставреме и ракетата му падаше от ръцете.И макар да не бе играл,той не бе пробит до .а загуби два Тай-брека.Противникът му играе много над 115място.Защо не са крампи,защото противникът му се контузи при едно падане когато сервираше за мача и почти обърна Десният си глезен,но това....Вие не видяхте.Накрая единият не можеше да прехвърли мрежата,а словенецът не можеше да тича....

    Коментиран от #4

  • 3 Българин

    6 1 Отговор
    Ние българите мразим гришо, защото ние по принцип мразим всички българи и сме най-големите комплексари хехе

    Коментиран от #6

  • 4 спимисе

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Незная кой-какво,но Григор ми скъса нервите снощи.После цяла нощ се пулих като бухал на клон.Срещу този аматьор за малко да изпусне победата.Колко пъти изпуска мача.А и коментатора,човека в един момент се чудеше какво да каже.И млъкна.Подозирам ,че и неговите нерви бяха скъсани.Като взе да я блъска сватбарската,направо да полудее човек.Дано има късмет срещу шотланският дърводелец.

    Коментиран от #5

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "спимисе":

    Какъв Късмет му Трябва за да спечели??????Нечовешки!!Не разбираш ,ли???МЪРИ е от ДРУГА КЛАСА???Затова ви вземат парите ,букмейкърите,щото не виждате разликата.Вероятноста за победа григор е под 25%,а букмейкърите го правят фаворит.Затова ви казвам,че си заслужава риска да ЗАЛАГАТЕ ЗА МЪРИ!ПС.Ти не си вярвал на Предвиждането ми,за 1ви кръг на Димитров????Защо???.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.