Last news in Fakti

30 Август, 2023 16:40 3 186 5

Франсис Нгану: Мачът с Тайсън Фюри няма да е лесен, но имам уменията да шокирам света

  • франсис нгану-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Няма непобедими хора

Франсис Нгану: Мачът с Тайсън Фюри няма да е лесен, но имам уменията да шокирам света - 1

Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану е категоричен, че боксовата му среща срещу носителя на титлата на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри няма да бъде лесна, но той има уменията да шокира света.

Двамата ще премерят сили на 28-и октомври в Рияд, Саудитска Арабия в планиран за десет рунда двубой. Освен легендата Майк Тайсън, други боксови експерти не са изявили увереност в шансовете на Нгану срещу Краля на циганите. Това не притеснява камерунецът ни най-малко.

“Няма непобедими хора. Не казвам, че ще бъде лесно. Боксът е нов спорт за мен, но дори и битката да беше по правилата на ММА….никога не очаквам лесен двубой и винаги подхождам сериозно. И сега ще бъде така. Не съм в зоната си на комфорт, но ще дам всичко от себе си. Ще направя шоу и мисля, че мога да пратя Фюри на земята”, заяви боецът с прякор Хищника пред BBC 5 Live Boxing.

Един от малкото ММА бойци, които коментираха публично обявяването на двубоя Фюри-Нгану, бе бившият шампион в две дивизии на UFC Конър Макгрегър. Също като Железния, той не отписва напълно варианта Нгану да излезе с вдигнати ръце от ринга в Рияд.

“Искам да видя как ще се развие двубоя. Не знам много за организацията на битката, но съм щастлив за Нгану. Браво на него! Всичко може да се случи. Не знаем колко тежи Тайсън и дали е във форма. Пожелавам късмет и на двама им”, заяви ММА супер звездата в скорошно свое интервю.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    7 6 Отговор
    Голям бой ще отнесе черния
  • 2 Афроциганин

    8 5 Отговор
    Виждам лицето на тази " снежинка " как ще изглежда неузнаваема след 5-тия рунд ако изобщо стигне до там ! Циганския крал бие жестоки прави в мордата !
  • 3 русия

    5 4 Отговор
    вие двамата отдолу май не сте гледали мачове на франсис
  • 4 Въобще няма смисъл

    5 0 Отговор
    Боксьор срещу не такъв и то в тежка категория по правилата в бокса . Жалко за опонента на боксьора . Още повече срещу Фюри ,който се е доказал категорично относно това на какво е способен .
  • 5 Ученика

    3 0 Отговор
    Мач за стотици милиони долара приходи. Иначе Тайсън Фюри ще се опита да не нокаутира Нгану поне до петия рунд...