Last news in Fakti

1 Септември, 2023 15:00 1 047 0

Стачка на служители от хотел удари сериозно по плановете на Лионел Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями-
  • хотелиери-
  • хотел-
  • стачка-
  • служители

Оказа се, че хотелът, в който Интер Маями се кани да отседне за гостуването на ФК Лос Анджелис, може да не успее да им предостави нужните условия

Стачка на служители от хотел удари сериозно по плановете на Лионел Меси - 1

Стачка на служители от хотел в Лос Анджелис може да удари сериозно по плановете на Лионел Меси и съотборниците му.

Оказа се, че хотелът, в който Интер Маями се кани да отседне за гостуването на ФК Лос Анджелис, може да не успее да им предостави нужните условия.

"Научихме, че Интер Маями и великият Лионел Меси пристигат в Лос Анджелис през седмицата за мач срещу ФК Лос Анджелис", заявиха от сдружението на работниците и добавиха: "Като икономки, готвачи и други служители молим Лионел Меси и неговите съотборници да бъдат солидарни с нас и да стоят настрана от "Феърмонт Мирамар"., обявиха служителите.

Засега от Интер Маями няма коментар на молбата, но е възможно тимът все пак да бъде преместен в друг хотел, за да се избегнат възможни неудобства с обслужването.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА