Last news in Fakti

2 Септември, 2023 10:30 1 664 1

Барселона взе безплатно Жоао Феликс

  • жоао феликс-
  • барселона-
  • футбол-
  • атлетико мадрид-
  • трансфер

Португалският национал ще играе в Барса като преотстъпен, а "блаугранас" няма да платят нищо за наема

Барселона взе безплатно Жоао Феликс - 1

Жоао Феликс вече е футболист на Барселона. Преговорите между каталунците и Атлетико Мадрид приключиха успешно и сделката стана факт малко преди затварянето на трансферния прозорец в Испания.

Португалският национал ще играе в Барса като преотстъпен, а "блаугранас" няма да платят нищо за наема. В договор между двата клуба не фигурира клауза за откупуване. Важна подробност е, че преди да премине на "Камп Ноу", Феликс е удължил договора си с Атлетико за още две години и е приел значително редуциране на заплатата си. Тя ще бъде поета изцяло от Барселона.

"Метчата му се сбъдна", написаха от Барса в социалните си мрежи, припомняйки изказвания на нападателя, че още от дете е искал да облече синьо-червената фланелка. Самият футболист се появи в кратко видео и поздрави привържениците на новия си тим.

През втората половина на миналия сезон Феликс беше пратен под наем в Челси, но лондончани не се възползваха от опцията да го закупят. Рекордната покупка в историята на Атлетико така и не оправи отношенията си със старши треньора на Диего Симеоне и даде да се разбере, че няма желание повече да играе за "дюшекчиите".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалиралият Катун

    2 2 Отговор
    ще му плаща с капачки или есемеси