Last news in Fakti

6 Септември, 2023 13:00 1 760 2

Черно море със светкавична реакция: Привлече бразилски нападател

  • брено тейшейра-
  • футбол-
  • черно море-
  • нападател

Брено Тейшейра идва от Крузейро, на който собственик (притежател на 90% от акциите) е бразилската легенда Роналдо – Феномена СНИМКИ

Черно море със светкавична реакция: Привлече бразилски нападател - 1

Черно море официално привлече бразилския нападател Брено Тейшейра. Високият 188 см футболист подписа днес договор с "моряците". До трансфера се стигна след продажбата на Матеус Машадо в Зулте Варегем. Ръководството на Черно море и спортно-техническият щаб реагираха мигновено, за да намерят достоен заместник на голмайстора на Морето. Брено Тейшейра идва от Крузейро, на който собственик (притежател на 90% от акциите) е бразилската легенда Роналдо - Феномена.

Роденият през 2002 г. в Агуас де Линдоя Брено е със силен ляв крак. За последно е носил екипа на Реал Валядолид Промесас, където е играл под наем от тима на Крузейро. В Испания е записал шест мача, без отбелязан гол.

През 2021 г. е привлечен в школата на Крузейро от Бразилис. През 2022 г. записва 32 мача с 15 гола за юношеския тим на Крузейро до 20 години и е привлечен в мъжкия отбор.

Официалният му дебют за първия тим на Крузейро е в мач от бразилската Серия Б - на 16 юни 2022 г. при победа с 2:0 срещу Понте Прета. До края на сезона записва 6 мача с 1 асистенция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Варната

    2 0 Отговор
    По - скоро е от Максуда .