Last news in Fakti

14 Септември, 2023 15:05 3 019 3

Жокера "полудя" тотално

  • спорт-
  • нба-
  • баскетбол

Никола Йокич няма равен в баскетбола сега

Жокера "полудя" тотално - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Никола Йокич строши редица индивидуални рекорди в плейофите на НБА. Центърът беше категорично най-добрият играч в заключителната фаза на "Лигата на извънземните" за 2023 година. И логично, той и силните му съотборници в Денвър Нъгетс ликуваха с титлата.

Жокера обаче изненадващо за мнозина не подсили Сърбия за Световното по баскетбол това лято.

Докато приятелите му от тима на "плавите" се бориха за слава в Япония, Индонезия и Филипините, Никола беше засичан на няколко пъти в май нетрезво състояние в западната ни съседка. Той дори спря пътното движение, за да пее и танцува под звуците на духов оркестър.

Сърбия стигна до много престижното второ място на Световното. Легендарният треньор Светислав Пешич каза за Йокич по време на форума: "Той е най-добрият играч в света и е страхотен човек. Винаги ще е част от тима ни". Въпреки, че Жокера се забавляваше в Сърбия вместо да е на паркета на Мондиала.

Баскетболните герои от националния отбор на Сърбия се събраха с Новак Джокович (пишещ история на модерния тенис), за да празнуват заедно успехите си.

Сърбите зафохриха мощен купон на родната си земя, а в центъра на партито се оказа не Джокович, или Богдан Богданович, а... Никола Йокич.

Жокера се съблече гол до кръста и пя гръмогласно.

Предполага се, че няма сърдити в селекцията на Сърбия. А именно Никола Йокич ще поведе съседите ни на олимпийския турнир по баскетбол догодина. С него в състава си до фурията Богданович, сърбите ще са още по-трудни за побеждаване на паркета.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 запознат

    3 6 Отговор
    Типичния балкански неблагодарник угоил се с парата като нашия хасковски дришши гришката и най-неблагодарния СЪУЧЕНИКА ЦЕЦО РЕСИЛОВЕЦА СОКОЛОВ
  • 2 Жокера

    1 5 Отговор
    Джокович не пише никаква история.
  • 3 Ганьо

    0 2 Отговор
    Бербатов бил ли е там???